Om os

El-ScooterZonen.dk er en danskejet virksomhed, drevet af virksomheden DT Trading Internatinal med CVR-nummer: 29481377.

Vores Vision

One-Stop-Shop shopping - Vi tilbyder alt indenfor el-scootere

El-ScooterZonen.dk er en såkaldt One-Stop-Shop løsning indenfor el-scooter branchen. På El-ScooterZonen.dk, finder du Danmarks største udvalg af kvalitets el-scootere og tilbehør til markedets skarpeste priser.

El-ScooterZonen.dks vision er at blive Danmarks foretrukne udbyder af el-scootere. Vi vil muliggøre at alle kan erhverve sig en el-scooter og derfor har vi også fokus på omkostningsminimering af vores online distributionskanal, så vi kan tilbyde nogle af markedets skarpeste priser. Derudover vil El-ScooterZonen.dk tilbyde markedets største udvalg af el-scootere og el-scooter udstyr. Vi tilbyder el-scootere fra markedets største el-scooter producenter så som Brigmton, Denver, Billiow og mange flere.

Vores Strategiske Fokus

Vi vil tilbyde markedets største udvalg af el-scootere til privat såvel som til kommercielt brug. Vi vil via vores online platform omkostningsminimere distributionskanalen, som vi derefter kan levere videre til kunden i form af lavere detailpriser.

Høj Kvalitet

Vi har valgt at tilbyde de bedste el-scooter producenters totale udvalg så som Brigmton og Denver og mange flere. Med en el-scooter fra El-ScooterZonen.dk, er du altid sikret et produkt af høj kvalitet og ydeevne.

Hurtig levering

En af de faktorer vi vægter højest er at yde en god og hurtig kundeservice for vores kunder samt at tilbyde en lynhurtig levering på fem til otte dage (mandag-fredag). Vi leverer med GLS.

Best in class kundeservice

En af vores kerne success parametre er at kunne levere en hurtig, præcis og venlig servicering af vores kunder. Vi tror på den gode kunderelation og at vores kunder kan kontakte os nemt og hurtigt på de største digitale platforme så som Facebook, email, telefon og online kunde chat.

Sikker og Nem Betaling

Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler så som Visa, Vis Dankort, MasterCard, Viabill, Paypal og mange flere.

Betalingsmidler

Internationalt fokus

Udover at tilbyde el-scootere på det danske marked, er vi også tilstede på de Europæiske markeder og tilbyder hurtig levering til hele Europa indenfor 5-8 dage. Vi er yderst interesserede i at bryde den internationale udfordring på el-scooter markedet og ønsker at udlandet skal til at købe mere dansk online.

Kundefeedback

På El-ScooterZonen.dk bestræber vi os efter kontinuerligt at forbedre vores udbud og service og er derfor altid interesseret i at høre både ris og ros fra vores kunder. Vi hører gerne fra dig på: info@El-ScooterZonen.dk i vores bestræbelser på kontinuerligt at forbedre kundeoplevelsen på El-ScooterZonen.dk.

Kontaktinformation

Adresse:

DT Trading International

Thyges Vænge 1

2770 Kastrup

Telefonisk Kundeservice (mandag-fredag fra kl. 11-14): +45 71992471

Online chat support: mandag-fredag fra 10-16

Email: info@El-ScooterZonen.dk